Home  /  Medijska scena  /  U fokusu

15. 11. 2015

Drugi konkurs opštine Bogatić za sufinansiranje medijskih sadržaja

Izvor: ANEM

Opština Bogatić raspisala je drugi ovogodišnji Javni konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Bogatić u 2015. godini. Prvi je bio raspisan u februaru.

Visina sredstava opredeljenih na konkursu je 2.503.000 dinara.  

Namena konkursa je sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju svih građana opštine Bogatić; zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije, podizanju kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i pripadnika nacionalnih manjina; unapređenju pravne i socijalne države; slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i mladih; razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva; razvoju obrazovanja , uključujući i medijsku pismenost kao deo obrazovnog sistema; razvoju nauke, sporta i fizičke kulture; zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi; unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalih medijskih sadržaja koji doprinose zadovoljavanju potreba građana opštine Bogatić za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije.Pravo učešća na konkursu imaju izdavači medija čiji medij je upisan u Registar medija, koji se vodi u Agenciji za privredne registre i pravna lica, odnosno preduzetnici, koji se bave proizvodnjom medijskog sadržaja i koji imaju dokaz da će sufinansirani medijski sadržaj biti realizovan putem medija.

Konkurs je otvoren do 19. novembra.

 

Konkurs opštine Bogatić pogledajte ovde.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs