Home  /  Članovi  /  Punopravni članovi  /  Radio  /  Radio City, Niš

FM 99,9 MHz

Vožda Karađorđa 114/3

18000 Niš
018/ 526 796

fax: 526 797

 

info@radiocity.rs
http://www.radiocity.rs/

 

 

logo cityCity radio je moderan urbani radio za odrasle. Donosi sve što zanima mlađe porodične ljude u Nišu. Prati njihove životne navike i potrebe, budi sa sa njima, ide na posao, deli radosti i probleme. Na City radiju svira popularna mainstream muzika, umerenog ritma, ugodna za radnu atmosferu, gradsku vožnju, kućni odmor...

City radio je formatirao program u AC hot (Adult Contemporary) radio formatu, prema uzoru na moderne evropske radio stanice. Starosna  struktura slušalaca radija je 25-50 godina.

Kao urbani gradski radio, program bazira na kolažu gradskih vesti i hitova moderne muzike. City radio pridaje veliki značaj kulturi i obrazovanju u gradu. 

Radio je osnovan 1996. godine, a na poznatoj frekvenciji 99,9 MHz emituje program od zvaničnog dobijanja dozvole za emitovanje RRA, 2008. godine. City radio paralelno deluje i na web portalu radiocity.rs, kao i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Google+, YouTube i SoundCloud.  

City radio je prepoznatljiv po outdoor nastupima i emitovanju programa uživo van studija. Kao zvanični radio niškog filmskog festivala, City radio već 10 godina, svakog leta, emituje uživo intervjue sa našim najvećim glumcima.

City radio je prvi dobitnik nagrade "Anemov svetionik" koja je u maju 2006. dodeljena za izuzetan doprinos unapređenju medijskog sektora i uloge medija u razvoju civilnog društva, za poboljšanje pozicije na medijskom tržištu, uz poštovanje standarda i principa afirmisanja slobodnog, nezavisnog i profesionalnog rada elektronskih medija u službi javnog interesa.

 

radio city

Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs