Home  /  Medijska scena  /  Konkursi

09. 09. 2010

KONKURS ZA TRENERA NOVINARSTVA

PROJEKAT "PODRŠKA MEDIJIMA U OBLASTI EVROPSKIH INTEGRACIJA"

u organizaciji konzorcijuma koji predvodi BBC Trast
raspisuje oglas za
Trenera novinarstva

Kandidati moraju da budu istaknuti novinari ili urednici, da imaju najmanje 10 godina iskustva u oblasti novinarstva i uređivanja medija, kao i najmanje 5 godina iskustva u oblasti treninga, obuke i podučavanja novinara. Od kandidata se očekuje da budu sposobni da polaznike obuče praktičnim novinarskim veštinama i načinima da se pojedine teme i priče, posebno one vezane za pridruživanje Evropskoj uniji, približe svakodnevnom životu, učine zanimljivijima publici, uz istovremeno poštovanje najviših profesionalnih principa i standarda.

Neophodno je znanje engleskog jezika, sposobnost za interakciju sa drugim članovima tima i spremnost za putovanje. Očekuje se da će serija trodnevnih seminara po gradovima Srbije biti organizovana u novembru i decembru 2010. i februaru i martu 2011. godine.

Prijave, sa motivacionim pismom i preciznom i proverljivom biografijom poslati na maja@eumediafund.rs najkasnije do 21. septembra 2010. Samo kandidati koji prođu u uži izbor biće kontaktirani i dobiti dodatne informacije.

Projekat "Podrška medijima u oblasti evropskih integracija" finansira Evropska unija, upravlja Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji, a realizuje BBC World Service Trust.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs