Home  /  Medijska scena  /  Konkursi

30. 08. 2010

RASPISAN KONKURS ZA PETI JUBILARNI PRESS VITEZ!

TV festival Press vitez raspisuje konkurs za peto jubilarno izdanje. I ove godine očekujemo video-pakete svih žanrova trajanja od 2 do 9 minuta, iz celog regiona bivše Jugoslavije, uz podsećanje da je predviđena i zasebna internacionalna kategorija za učesnike iz celog sveta. Veliki žiri koji čini petnaestak medijskih profesionalaca, ocenjivaće pismenim ocenama radove koji prođu selekciju, a nagrade se određuju rang listom nastalom prema srednjim ocenama.

Kotizacija iznosi 1.200 dinara po svakom radu. Njome su obuhvaćeni novinar/reditelj, snimatelj i montažer. Organizatori i ove godine spremaju znatni fond novčanih nagrada, kao i putovanja po Evropi.

Formular za učešće se zahteva na adresi info@tv-festival.org. Više informacija možete pronaći u odeljku Propozicije zvaničnog sajta TV festivala Press vitez na hiper linku http://www.tv-festival.org

Pokrovitelji tradicionalnog regionalnog festivala TV minijatura Press vitez su Ministarstvo kulture, sektor za medije; Vlada Vojvodine, Pokrajinski sekretarijat za informacije; Univerzitet "Megatrend", i Opština Zrenjanin. Festival će se održati u Zrenjaninu, Novom Sadu i Beogradu. Planirane su specijalne projekcije na Skadru u Albaniji za srpsko-crnogorsku manjinu, zatim u Americi i Bosni i Hercegovini. Organizatori su Društvo srpsko-američkog prijateljstva i Udruženje novinara Vojvodine (UNV) iz Zrenjanina.

Konkurs je otvoren od 1.09.2010. a biće zatvoren 15. novembra 2010. u podne. Pomeranja rokova neće biti.

NAJVEĆA OLIMPIJADA TV NOVINARSTVA U REGIONU JE POČELA! NEKA POBEDE NAJBOLJI!

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs