Home  /  Medijska scena  /  Konkursi

02. 08. 2010

Konkurs za dodelu nagrada za najbolje izveštavanje o CEFTA sporazumu

Izvor: Medija Centar 

Privredna komora Srbije u saradnji sa Centralno-evropskim forumom za razvoj (CEDEF) raspisuje konkurs za najbolje novinarske radove iz oblasti podizanja svesti javnosti i privrede o značaju primene CEFTA sporazuma.

Konkurs je otvoren do 20. septembra 2010.

Pravo učešća na konkursu imaju svi novinari, odnosno redakcije i novinske kuće, koje su objavile radove o ovoj temi na teritoriji Srbije, u štampanim, elektronskim i internet medijima.

Nagrade se dodeljuju u četiri kategorije: štampa, TV, radio i specijalizovani mediji - internet, a u izbor ulaze sve novinarske forme, od izveštaja, intervjua, reportaže, komentara i drugih. U svakoj kategoriji, najbolji autorski rad biće nagrađen plaketom, a od ovih radova stručni žiri, čiji je predsednik Miloš Bugarin, predsednik Privredne komore Srbije, doneće i odluku o najboljem novinarskom delu, čiji će autor biti nagrađen studijskim putovanjem u jednu od zemalja CEFTA regiona. U žiriju će biti predstavnici PKS, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, UNS-a, NUNS-a, Uprave carina, CEDEF-a i generalnog sponzora „Britiš Ameriken Tobako". Žiri će posebno obratiti pažnju na kreativnost, originalnost, etičnost, kao i doprinos pozitivnim promenama u društvu i privredi u vezi sa ovom tematikom.

Prijave na konkurs može poslati redakcija, ili pojedini novinar na adresu CEDEF-a, sa naznakom "Za konkurs" - Centralno evropski forum za razvoj, Žorža Klemansoa 13, 11000 Beograd. Dodatne informacije su dostupne na broju telefona 011/ 32 84 380, ili na elektronskoj adresi info@cedeforum.org.

Nagrade će dobitnicima biti uručene tokom održavanja CEFTA nedelje, u oktobru ove godine, u Privrednoj komori Srbije.

Uslovi i način prijavljivanja

Formular za prijavu

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs